#ukasapp 39/17 – GTA Chinatown Wars

Grand Theft Auto serien har mange klassikere. For mobil og nettbrett er dette min favoritt. Det har en retro-følelse fra de aller første GTA-spillene som jeg liker veldig godt.

Spillet koster kroner 55, akkurat som alle de andre GTA klassikerne for mobil. Det er langt fra det mest spillbare spillet i serien og det skiller seg veldig ut grafikkmessig. Egentlig er styringen ganske vanskelig, men med en spillkontroller blir spillet plutselig veldig mye enklere å spille.

https://twitter.com/gauteweb/status/890995211496820736

Dette er plottet denne gangen:

Etter mordet på faren har Huang Lee et enkelt oppdrag: å levere et antikt sverd til sin onkel Kenny for å sikre at familien beholder kontrollen over Triad-gjengene i Liberty City. Huang er en bortskjemt rikmannssønn som regner med at alt skal gå som smurt, men turen blir ikke akkurat som planlagt. Etter å ha blitt ranet og forlatt bestemmer han seg for å jakte på ære, rikdom og hevn i den farligste og mest umoralske byen i verden.

Last ned

NB: Hvis du har en Android TV, så er spillet også tilgjengelig for den plattformen.

Legg igjen en kommentar