#ukasapp 41/17 – Bil i Oslo

Bil i Oslo er Oslo kommunes offisielle app for bilrelaterte tjenester. Med denne appen kan du enkelt betale for parkering på kommunale avgiftsplasser, kjøpe piggdekkoblat og få varslinger om dieselforbud.

Du betaler kun den reelle avgiftstakst, uten tilleggsutgifter, dette kan du spare endel penger på fremfor å bruke Easypark, men altså kun på kommunale parkeringsplasser. Ellers fungerer disse to appene ganske likt.

En aktiv parkering kan når som helst avsluttes samt forlenges innenfor gjeldende makstid for valgte takstgruppe. Du betaler kun for den tiden du står parkert, ved at betaling trekkes etterskuddsvis ved utløp eller stopp av parkering.

Kjøp av dags-, måneds- og sesongoblat for piggdekk er også tilgjengelig i appen.

Last ned

iTunes App Store
Google Play

Disclaimer: Jeg er ansatt i samme selskap som har utviklet Bil i Oslo.

Legg igjen en kommentar