#ukasapp 2017 – De beste norske appene

Det er blitt meget høy kvalitet på mobil-apper fra norske utviklere de siste årene, her er mine fem favoritter fra i 2017.

Jeg starter med tre «honorable mentions», så en «runner up» også tilslutt den som jeg synes er best i 2017 (og tilfeldigvis ble denne også lansert i 2017).

Honorable Mentions

180.no Nummeropplysning er lynkjapp med oppslag og har en fin funksjon for bruker-rapportering av telefonselgere, noe som gjør at oppslagene er mer korrekte på telefonsalg/spam enn de fleste andre oppslagstjenester.

180.no

Opera Nettleser er ett meget godt alternativ til Chrome eller Safari, og jeg vil spesielt nevnte Opera sine beta-klient, der får du ta del av hyppige oppdateringer og se hvor Opera ønsker å dra nettleseren sin videre.

Opera Web Browser

Jottacloud Foto er ett norsk, sikkert og billig alternativ for å ta backup av alle dine bilder (og andre filer) fra alle dine dingser. Jeg synes det er litt upraktisk at de har to apper, en for foto og en for alt annet, men Foto-appen er veldig fin.

Jottacloud Foto

Runner up

Oslo Bysykler er ett genialt tilbud, her i Oslo så har vi det siste året kunnet styre betaling og henting av sykkel direkte i en veldig fin app.

Oslo Bysykkel

Årests norske app

Nabohjelp er en gratis digital tjeneste fra Obos for deling av ting og formidling av nabotjenester i et nærområde. Du trenger hverken være Obosmedlem eller bo i ett borettslag for å bruke appen. Dette er innovativt, spennende og ett prakteksempel på at også veletablerte og store bedrifter kan komme opp med gode nye ideer og bidra til delingsøkonomi og mindre forbruk.

Nabohjelp fra Obos

Legg igjen en kommentar