#ukasapp 51/17 – KWGT Kustom Widget

Lite å gjøre i romjula? Hvorfor ikke leke med å lage dine egne widgets?

Med KWGT (jeg anbefaler å kjøpe proversjonen) kan du lage mange widgets i en. Du kan legge til mange standard-komponenter, tredjepartskomponenter, eller lage dine egne basert på tekst, bilder og forskjellige definerte handlinger.

https://twitter.com/gauteweb/status/939592347633049600

I mitt eksempel har jeg laget en widget som viser logoen til mitt nye nettsted Retrospill Ninja med link til nettsiden, du ser også bilder av en NES, SNES og Megadrive. De linker til respektive spillemulatorer jeg har installert. Tilslutt er det en media-spiller widget som er linket til Spotify (fordi Spotify sin egen widget er gammel og stygg).

Alt dette er i en widget.

Last ned

Google Play

NB: Dessverre er denne ukas app kun tilgjengelig for Android.

Legg igjen en kommentar