#ukasapp 50/17 – HP Smart

Har du en HP-printer og irriterer deg over lite brukervennlig funksjonalitet på Windows, eller at HP driverne stadig er inkompatible med nye versjoner av MacOS? Ikke fortvil, denne appen gjør alt mye raskere og enklere rett på mobilen eller nettbrettet ditt.

HP Smart finner alle støttede HP printere som er på samme trådløse nett som du er på og gir deg mulighet til å skrive ut og skanne inn dokumenter og bilder. Du kan skrive ut og skanne lokalt til/fra din mobil, eller til/fra en skytjeneste. Du kan også skanne direkte til en epost.

Du kan velge kilde, DPI og format på skanningen, egentlig alt du trenger, og i ett veldig brukervennlig og fint grensesnitt. En må ha app for alle som har HP-printere.

Den fungerer med skytjenestene Dropbox og Google Drive/Bilder/Gmail på Android, samt Microsoft Office apper, Chrome og Facebook og sikkert iCloud på iOS antar jeg…

Last ned

iTunes App Store
Google Play

Legg igjen en kommentar