Sommerens viktigste gadget: nødladeren

Når jeg drar på ferie er mobilen hubben til alt. Den er mitt viktigste kamera, kommunikasjonsenhet, datamaskin (med BT tastatur), underholdningsmaskin og GPS, for å nevne noe. Da er det viktig å ha nok strøm. Det sørger denne godsaken fra Clas Ohlson for.

Joda, jeg har flere nødladere liggende i skuffen som fortsatt fungerer helt greit. Sannsynligvis blir flere av dem med på ferien også, men denne fra Clas Ohlson er den nye favoritten min.

Den har kun en USB A port, jeg har to andre som har flere porter, men denne har to ting de andre ikke har:

  • Hurtiglading med Quick Charge 3.0
  • USB C ut og inntak

Min nye Nokia 7 Plus telefon (kommer bloggpost om den senere) støtter QC 3.0, så det er jo helt perfekt, i tillegg lader den med USB C, så da blir det en kabel mindre å drasse rundt på. I tillegg synes jeg Clas Ohlson sin nyeste nødlader har ett veldig kult utseende, matt svart aluminium rund baut.

Laderen holder 10050 mAh. Ifølge Tek.no får du utnyttet ca 64% av dette, hvilket betyr at det er nok kraft til å lade opp de fleste mobiltelefoner minst 2-3 ganger før du går tom for strøm. Herligheten koster kroner 399,- hos din lokale «Clas’ern-sjappe».

Med det lille og fullstendig usponsede tipset ønsker jeg alle lesere en riktig god sommer 😎

En kommentar om “Sommerens viktigste gadget: nødladeren”

Legg igjen en kommentar