Oppdatering til Withings/Nokia Steel HR

Withings har oppdatert alle Steel HR klokkene til samme firmware som Steel HR Sport. Den beste hybridklokka har akkurat blitt enda bedre!

Lurer du på hva dette er for en slags smart/hybridklokke? Sjekk den tidligere omtalen min.

Det viktigste for meg med firmware-oppgraderingen var støtte for Android 9 (Pie). Etter at jeg oppgraderte telefonen min til Android 9 sluttet nemlig klokka og mobilen å kommunisere sammen. Det var ett svare strev å få oppgradert klokka når firmware’en kom.

Løsningen min ble å parre klokka med en fem år gammel telefon jeg hadde liggende i en skuff, oppgradere klokka, nullstille den og parre med med den vanlige mobilen min igjen. Resultatet? en fantastisk bra hybridklokke har blitt enda bedre!

https://twitter.com/gauteweb/status/1060870723760283648

Ny funksjonalitet

Da Withings lanserte Steel HR Sport så lanserte de den med støtte for en haug med forskjellige treningstyper, samt med støtte for å hente GPS informasjon fra mobiltelefonen.

Mye av den samme funksjonaliteten har de nå tilgjengeliggjort på de originale Steel HR klokkene med siste firmware.

Les også min originale omtale av Nokia Steel HR

Legg igjen en kommentar