#ukasapp 07/19 – YouTube for Kids

OK, det har visstnok vært tilgjengelig i Norge noen måneder nå, men det var først i forrige uke at jeg oppdaget det og fikk installert det på våre Android TV’er.

Med en kombinasjon av filtre, tilbakemeldinger fra brukere og manuelle evalueringer prøver YouTube å holde videoene på YouTube Kids barnevennlige, likevel kan det forekomme at noen videoer ikke er så barnevennlige. Jeg har ikke opplevd det selv ennå, men jeg tenker at det er lurt å se på YouTube Kids sammen med barna.

Når du installerer YouTube for Kids appen, enten på mobil, nettbrett eller Android TV, så får du ett valg om du vil aktivere søkefunksjonen eller ikke. GJør du det ikke er sjansen vesentlig større for at barna aldri vil se en video de ikke burde sett, men brukervennligheten går betraktelig ned.

Last ned

Legg igjen en kommentar