Sykkelveske for sparkesykkel

Av og til kunne det vært greit å ha en liten sykkelveske på sparkesykkelen for å oppbevare flasker, hodetelefoner, sykkellås eller lignende. Jeg fant denne på eBay.

Den er i utgangspunktet designet for Xiaomi M365 elektrisk sparkesykkel, men er såpass universell at den fungerer på stort sett alle sparkesykler vil jeg anta. Den passet helt perfekt på min Bydue 2.0 ihvertfall.

Sykkelvesken er en hard-case trukket i svart stoff. Den festes med fire borrelåser og åpnes med glidelås. På innsiden er det en nettinglomme i fronten.

Her er en kort video hvor Iris hjelper meg med å vise funksjonaliteten til sykkelvesken, beklager tidvis dårlig lys og lyd… 😛

Iris demonstrerer funksjonaliteten til sykkelvesken

Denne sykkelvesken har jeg funnet på eBay, det er mange selgere fra Kina som selger den for rundt 120-150 kroner, jeg kjøpte fra denne selgeren. Levering tok litt over to uker.

Jeg har kun funnet en norsk forhandler som selger sykkelvesker for sparkesykler og det ser ut til å være samme vesken, og det er nettbutikken elpv.no. De selger den for kroner 379,-, så endel dyrere, men til gjengjeld får du den på noen få dager og har en forhandler du kan reklamere til.

2 kommentarer om “Sykkelveske for sparkesykkel”

Legg igjen en kommentar