Spotify + podcast = sant

Jeg har i flere år sverget til Pocket Casts for å abonnere og lytte på podcaster. Nå begynner Spotify å bli ett reelt alternativ.

Spotify har hatt podcast-støtte en god stund, men det er først nå i juni-releasen at det har blitt spesielt praktisk å bruke Spotify til podcaster.

Nå har Podcast fått ett ordentlig hjem under «Your library» slik at du lett finner igjen hvilke podcaster du følger, hvilke nye episoder har kommet og hvilke du ikke er ferdig med å høre på.

Jeg har ikke noe bevis for det, men jeg føler også at podcaster har fått høyere prioritet når du bruker søkefunksjonen i Spotify. Jeg fant nå lett alle mine favoritt-podcaster med lynraske søk ihvertfall.

Som nevnt har jeg siden Google la ned Google Listen appen brukt Pocket Casts. Pocket Casts er fortsatt ganske hardcore med funksjonalitet langt utover hva Spotify tilbyr. Likevel må jeg nok innrømme at jeg ikke savner noe av den funksjonaliteten spesielt mye opp mot fordelen med å bare ha en app for musikk og podcast.

Podcaster har forøvrig også fått en fremtredende rolle i PC- og web-versjonen av Spotify:

Spotify nettspiller i Firefox.
Spotify nettspiller

Det eneste jeg sånn i hverdagen savner er muligheten til å automatisk laste ned nye episoder om kvelden når mobilen ligger til lading. Det er genialt med Pocket Casts.

Foreløpig har jeg fortsatt Pocket Casts installert på mobilen, men jeg mistenker at jeg snart sletter den helt.

Nå håper jeg bare at Spotify gjør det samme med musikk som de har gjort med podcasts, lager en egen fane for nedlastet musikk. Det er det største irritasjonsmomentet med Spotify idag.

En kommentar om “Spotify + podcast = sant”

Legg igjen en kommentar