dbrand skins for mobil

Så du har kjøpt deg en ny flott mobiltelefon til litt for mange tusenlapper, også er den glatt som ett såpestykke. Hva gjør du? Ikke putt noe billig plast-deksel rundt den, gå for en skikkelig skin, gå for dbrand!

Mange av de dyreste, og etterhvert en god del av de som ikke er dyrest har glass-bakside. Dette ser veldig kult ut så lenge telefonen ligger stille og ingen har tatt på den, men i praksis er det ett utrolig dårlig designvalg.

Glassflatene suger til seg fingermerker og andre fettflekker, de er ofte lettknuselige (gjerne dårligere glass enn forsiden) og de gjør at telefonen blir som ett såpestykke i hånda.

Mange kjøper seg derfor ett mer eller mindre stygt plast-deksel som skjuler det ellers flotte designet til deres rådyre telefon. Hvorfor er forbi min fatte-evne…

Jeg pleier istedet å gå for såkalte skins. Altså en plastfilm som legges på baksiden av telefonen. Min favorittprodusent av slike skins er uten tvil dbrand.

dbrand er forsåvidt litt kjedelige med at de ikke har haugevis med kule motiver, de har egentlig bare noen få, og de fleste av disse har de nå hatt i mange år. Fordelen med dbrand er derimot at disse holder ekstremt høy kvalitet. De har en tekstur som gir godt grep, de er lette å påføre (dbrand lager instruksjonsvideo til hver eneste telefonmodell) og de former seg helt etter telefonens form hvis du er tålmodig og følger instruksjonene nøye, inkludert bruk av hårføner(!).

Her er resultatet for min Oneplus 7 Pro, dessverre glemte jeg å bestille cut-out farge til logoen, men jeg synes den ble kul uten også:

https://twitter.com/gauteweb/status/1143239026272550912

Det er ingen norske forhandlere av dbrand, så du må kjøpe direkte fra nettsiden og vente på frakt fra USA, og takket være den blåblå regjeringen vår blir disse skin’ene derfor veldig mye dyrere fra nyttår.

En kommentar om “dbrand skins for mobil”

Legg igjen en kommentar