Styling av Hori Fightingstick

Hori Fightingstick Mini 4 er en god fight stick for litt casual gaming uten at det koster skjorta, men den ser akk så kjedelig ut… det har jeg gjort noe med.

Det finnes mange leverandører av skins og etuier til mobiltelefoner, PC’er og lignende, men ikke så mange har også godt utvalg av skins til spillkontrollere som amerikanske DecalGirl. DecalGirl har skins til de fleste modellene til for eksempel Nintendo, Sony og Hori.

DecalGirl har bokstavelig talt flere hundre skins å velge imellom, på mine to kontrollere har jeg valgt Dark Rosewood fra DecalGirl Collective og Comics fra FP.

Frakt og montering

Ulempen med å kjøpe fra en amerikansk produsent er at det blir endel i frakt, nesten like mye som kostnaden for selve produktet faktisk…

Fordelen er at varen da også kommer ganske raskt. Det gikk under to uker før jeg hadde en stiv konvolutt i postkassen min.

Produktet holder også svært høy kvalitet. Trykket er sylskarpt i utførelsen, klippen perfekt til kontrolleren og materialkvaliteten er topp. Det var lett å påføre uten å få luftbobler og ikke så klebrig at selv om jeg satt det litt skjeivt på første gangen, var det lett å ta av og på igjen.

Jeg droppet de små bitene som skulle på knappene, jeg liker bedre at knappene skiller seg litt ut.

Bytte styrekule

Jeg liker mye bedre kjegle-formede styrekuler enn runde, så jeg har byttet ut styrekula på begge kontrollerne. Disse kjøpte jeg for en slikk og ingenting på Ebay. Her finner du styrekuler i alle former og farger. Så lenge det står at de er kompatible med Sanwa er det trygt å kjøpe dem.

Jeg gikk for en svart styrekule til den kontrolleren med Darkwood og en knall grønn til den med Comics.

Hvis du skal bytte styrekula på en Hori fightingstick Mini så sitter den originale kula veldig godt fast. Du må derfor skru kontrolleren fra hverandre med de seks skruene under og bruke en skrutrekker på styrespaken for å løsne den.

Sørg også for å skru den nye hard fast så den ikke løsner midt i ett kritisk øyeblikk mens du spiller, bruk da samme skrutrekker på undersiden og vri styrekulen så hard du kan.

Alt i alt; superfornøyd med min lille ombygning. Hvilken av dem jeg liker best? Usikker, men den med Comics skin og grønn styrekule skiller seg definitivt mest ut 🙂

Legg igjen en kommentar