Mortensrud Festival 2019

For andre år på rad har jeg engasjert meg i Mortensrud Festival. Det er en liten festival som går over en dag her på Mortensrud med spennende unge lovende artister og annet gøy for både unge og voksne.

Mitt ansvar i år som ifjor gått på å samle inn kapital fra borettslag, sameier og velforeninger i nærområdet, samt å sette opp en digital kommunikasjonskanal for styret og de frivillige (Slack). I tillegg har jeg bidratt med å stå på stand for å reklamere for festivalen, samt jobbet med noen kule «Mortensrud T-skjorter» vi kommer til å selge på festivalen.

På selve festivaldagen, lørdag 31. august, kommer jeg til å sitte i sekretæriatet og prøve å holde styr på alle de andre frivillige.

Utenom flotte unge og lovende artister kan du få god mat, se på stands fra kulturlivet på Mortensrud, spille fotball, se klovner, spille hurtigsjakk mot en norgesmester, høre politisk debatt og mye annet gøy. Du kan lese mer om Facebooksiden til festivalen, eller kose deg med denne spillelista med artister som kommer i år:

Jeg håper vi sees der! Mortensrud Festival arrangeres på fotballbanen rett bak Senter Syd fra 13:00 til 18:00 lørdag 31. august.

Legg igjen en kommentar