Triple Eight Sweatsaver hjelm

Ganske raskt etter at jeg hadde begynt å bruke elektrisk sparkesykkel innså jeg at jeg måtte ha en hjelm. Jeg ville ha en skate-hjelm og prøvde ganske mange varianter før jeg fant en som satt godt på hodet.

Jeg har tidligere skrevet om Thousand hjelmen min, og den er veldig kul den, men jeg må innrømme at Triple Eight hjelmen min er mer behagelig å ha på hodet, så nå har jeg gått tilbake til den igjen for daglig bruk.

Ett annet poeng, er at mens Thousand-hjelmen min stort sett «hviler på hele hodet», så sitter Triple Eight hovedsakelig på ved hjelp av den mye svetteputen som går rundt hjelmen. Dette gjør både at hjelmen føles mer behagelig, sitter bedre og… en viktig detalj; er snillere mot hårsveisen 🙂

Jeg kjøpte min hjelm fra Skatepro og må bemerke at de er litt små i størrelsene. Jeg kjøpte L/XL og den passer akkurat til mitt hode, mens Thousand-hjelmen min er størrelse M og litt stor…

Bruk hjelm!

Jeg vil på det sterkeste anbefale alle å bruke hjelm, spesielt når du kjører rundt på en elektrisk sparkesykkel.

Du er utsatt i trafikken, jeg har denne sesongen nesten blir kjørt ned av biler to ganger som har kommet over i sykkelfeltet og presset meg ut av veien så jeg måtte hoppe av sykkelen. Jeg kunne veldig fort endt opp som panserpryd og da ville hjelmen reddet meg fra hjerneskade eller i verste fall død.

3 kommentarer om “Triple Eight Sweatsaver hjelm”

Legg igjen en kommentar