#ukasapp 37/19 – Vivaldi nettleser

For noen måneder siden gikk jeg over til å bruke Vivaldi som nettleser på de fleste av mine PC’er. Endelig er også Vivaldi tilgjengelig på mobil… ihvertfall om du har en Android-basert mobiltelefon.

Hva er Vivaldi spør du kanskje nå? Jeg siterer Wikipedia: «Vivaldi er en nettleser utviklet av Vivaldi Technologies, et selskap som ble grunnlagt av Jon Stephenson von Tetzchner, tidligere administrerende direktør og medgrunnlegger av Opera Software, og Tatsuki Tomita. Nettleserens slagord er «Vivaldi er en nettleser for våre venner», og sikter seg inn på teknisk anlagte brukere.»

Beta for Android

Foreløpig er Vivaldi kun sluppet som en beta-versjon, og kun for Android-plattformen, men det betyr ikke at den ikke er stappfull av funksjonalitet.

Synkronisering mellom enheter er selvfølgelig på plass, og dette må jeg si Vivaldi gjør bedre enn alle andre! Notes-funksjonen har de fått med over (denne bruker ikke jeg noe særlig), en flott fane-håndtering, skjermbildefunksjonen og ikke minst, støtten for en rekke med søkemotorer og shortcut for å bruke dem er med nå i første runde.

Utover det så har Vivaldi all den standardfunksjonaliteten du forventer å finne i en nettleser.

Last ned

2 kommentarer om “#ukasapp 37/19 – Vivaldi nettleser”

Legg igjen en kommentar