#ukasapp 40/19 – Microsoft Launcher

Hvis du vil ha en bedre launcher til din Android telefon, men ikke er veldig opptatt av tilpasningsmuligheter er antagelig Microsoft Launcher ett av de beste valgene du kan gjøre.

Microsoft kjøpte for noen år siden Arrow Launcher. Nå er det ikke lenger mange spor igjen av Arrow, mens launcheren bare har blitt bedre. Den er lynrask, støtter ikon-temaer og kan tilpasses en god del, dog ikke like mye som for eksempel Nova Launcher. Dessuten kan du velge å få dagens bakgrunnsbilde fra Bing oppdatert hver dag (samme som på Windows 10), og det er ofte virkelig imponerende vakre bilder.

Bruker du andre Microsoft tjenester som Office 365 er det flere muligheter her for en sømløs opplevelse.

Det er to ting jeg ikke liker med denne launcheren, det ene er Bing søkemotoren, men det lar seg lett endre (se video under), og det andre er Cortana. Cortana er rett og slett elendig til å skjønne norsk tale.

Hvordan skifte søkemotor på Microsoft Launcher

Last ned

En kommentar om “#ukasapp 40/19 – Microsoft Launcher”

Legg igjen en kommentar