2019 – Mest leste innlegg

Elektriske sparkesykler, Android Auto og en gammel bryllupstale. Dette er hva dere leste mest om på min blogg i 2019.

Mens juleroen senker seg i huset så koser jeg meg med å gå igjennom besøkstallene til denne lille bloggen min. Det er alltid interessant å se hvordan nye temaer dukker opp og fenger leserne mens det er noen gode gamle innlegg som tydeligvis fortsatt har høy nok pagerank hos søkemotorene til å tiltrekke seg nye lesere.

2019 var året elektriske sparkesykler invaderte byene, kanskje Oslo spesielt. De invaderte også min blogg og leserne elsket det, dette temaet var det som det desidert ble lest mest av, her er noen av innleggende som ble mest lest:

Etter sommerferien så seilet brått ett nytt tema opp som det mest leste temaet på min blogg; Android Auto. Vi kjøpte oss ny bil i år, den elektriske Renault Zoe, og den har støtte for Android Auto. Android Auto er ikke offisielt lansert i Norge ennå så du må igjennom endel manuelle steg for å få brukt det. Her er innleggene mine:

Så er det de gamle traverne da. I flere år var innlegget mitt om hvordan se amerikansk innhold på Netflix det store trekkplasteret mitt, men etter at Netflix la inn sperrer for sånt så har det innlegget forsvunnet inn i glemselen. Dette er de tre mest leste innleggene i år, som ikke er skrevet i år…

Legg igjen en kommentar