2019 – Året i gadgets

2019 var ikke noe stort gadget-år for meg. Første halvdelen av året kjøpte jeg faktisk ingen gadgets verdt å skrive hjem om. Regner du derimot med elektriske fremkomstmidler, så ble andre halvdel betydelig bedre.

Jeg tar for meg de gadget’ene som ikke er fremkomstmidler først, og da snakker vi om mobiltelefon, smartvifte og spillkontroller. Jeg kjøpte faktisk ingen dingsebomser verdt å nevne før sommeren.

Bildet over er tatt i sommer med det fascinerende selfie-kameraet som popper opp på Oneplus 7 Pro, telefonen jeg valgte meg da jeg byttet jobb i juni.

Sommeren kom og igjen ble huset varmere enn vi vel egentlig ønsket oss. Da jeg leste en test av Xiaomi sine smartvifter skjønte jeg at dette måtte bli årets første ordentlige gadget-kjøp. Jeg synes kanskje man drar «smart» begrepet litt vel langt, men vifta funker som fjell den!

Med ny jobb fikk jeg som sagt ny mobiltelefon også. Denne fungerte ikke så veldig bra med min elskede Red Knight bluetooth kontroller. Derfor måtte jeg utpå høsten etter litt research og flere YouTube videoer bestille meg en ny bluetooth-kontroller:


Elektriske fremkomstmidler

Dette var året familien Dale-Holmin ble elektrifisert. Vi solgte fossilbilen vår og etter mye om og men bestilte oss en splitter ny Renault Zoe Iconic. Vi følte oss sånn passe gærne da vi lot Iris på seks år velge fargen, men den er intet annet enn rålekker.

Den lilla franske baguetten av en bil er kjekk og fin den altså, men mitt absolutt mest brukte fremkomstmiddel i 2019 ble uten tvil elektriske sparkesykler, og da spesielt den siste jeg fikk meg fra den norske produsenten, Bydue:

Hva bringer 2020?

For første gang på så mange år jeg kan huske, så sitter jeg og sliter med å komme på noe nye gadgets jeg ser for meg å kjøpe i året som kommer.

Vi er ganske misfornøyde med smarthus-løsningen vår fra Sikkerhetsgruppen Nordstrand, så det kan hende at vi går tilbake til Verisure, eller dropper helt alarmselskaper og bygger en smarthus-løsning selv.

Legg igjen en kommentar