#ukasapp 51/19 – My Renault Norge

En god elbil skal liksom ha en god app. Her har Renault sovet i timen, men nå har de skjerpet seg og laget en helt grei app.

Joda, Renault har forsåvidt hatt en app før også, men dette var i praksis bare en snarvei til en webside. Hvilket hadde vært greit nok om dette fungerte bra. Dessverre har det jo ikke akkurat gjort det. Du må logge inn hele tiden, det siste halvåret har vi slitt med stadige meldinger om «serverfeil» og ofte ikke fått til å slå på klima-anlegget. Reiseplanleggeren har ikke fungert i det hele tatt.

My Renault Norge

For noen uker siden lanserte Renault Norge endelig en ordentlig app. Problemet var bare at ingen fikk logget inn… men nå har franskmennene slåss litt med serverne sine og fått orden i registreringen av bil og pålogging.

Dette ser du også av omtalene på app-butikkene, mange brukere som fikk en dårlig opplevelse i starten av desember, men nå er disse problemene altså ryddet opp i, ihvertfall for meg.

Appen er blitt riktig så fin og responsiv, dog relativt funksjonsfattig. Det er ingenting nytt her egentlig fra den forrige løsningen, bare betydelig mer brukervennlig.

Reiseplanleggeren fungerer nå, men den er ikke i nærheten så god som Plug Share, hverken på brukervennlighet eller på evne til å finne ladestasjoner.

Det er også litt fascinerende at appen ikke har push-varsler, men at du kan sette opp SMS-varsling via appen… !?

Alt i alt, en kraftig forbedring fra forrige løsning og en must-have for Renault eiere.

Last ned

Husk at du må ha bilens VIN-nummer og aktiveringskode fra forhandler for å registrere bilen i appen.

En kommentar om “#ukasapp 51/19 – My Renault Norge”

Legg igjen en kommentar