Mine favoritter i #NRKMGP 2020

Superfinalen er bare noen få dager unna. 10 finalister skal konkurere om deltakelse i Eurovision finalene. Her er mine 5 favoritter.

Iløpet av fem delfinaler har det blitt kåret fem finalister. I tillegg har en fagjury valgt ut fem sanger som ble direkte kvalifisert slik at det blir ti finalister i finalen.

Det er bare to av disse fem som jeg syntes var noe å skrive hjem om, så mine fem favoritter er altså da to av de forhåndskvalifiserte og tre delfinale-vinnere.

Jeg er veldig usikker på hvem som er mine absolutte favoritter, så her er de fem i helt tilfeldig rekkefølge.

Kristin Husøy – Pray for Me

Denne sangen liker jeg veldig godt, beat’en sitter som støpt og stemmen til Kristin er helt rå. Om det er Eurovision-materiale er jeg derimot litt usikker på. Den kommer uansett til å være fast innslag på ett par av mine Spotify-lister i fremtiden.

https://www.youtube.com/watch?v=bHShSfZf7pY

Ulrikke Brandstorp – Attention

Ahh, Ulrikke. Hun var datteren min sin absolutte favoritt i Stjernekamp, men hun syntes denne balladen var kjedelig. Jeg liker den derimot veldig godt! Ulrikke er uten tvil en av de absolutt beste artistene i finalen.

Raylee – Wild

Denne låta minner om flere andre tidligere Eurovision-låter uten av det nødvendigvis er negativt. Dette blir kveldens desidert beste sceneshow med alle ingrediensene Eurovision skal ha. En poengvinner for de som sitter klar med poengskjema.

https://www.youtube.com/watch?v=SOkU3NyqJW0

Rein Alexander – One Last Time

Eneste mannlige artisten på min topp-fem liste, men for en mann! Låta kunne jo ikke kommet på ett bedre tidspunkt med siste sesong av Vikings rullende over millioner av TV-skjermer verden over. Eneste jeg savner er litt mer trommer, jeg vil ha mer drønn!

https://www.youtube.com/watch?v=fG7czZX-lKc

Tone Damli – Hurts Sometimes

Denne er jeg veldig usikker på. Sceneshowet spiller utelukkende på Tone’s ikonisk vakre utseende og har lite relevans til teksten. Tone er svært stø og erfaren på scenen så det blir på en måte full pakke, men er låta god nok? Usikker…

Du kan høre alle finale-sangene på NRK.no og gjøre opp din egen mening om jeg har valgt ut de fem beste eller ikke 🙂

Legg igjen en kommentar