Ladbar håndholdt snøfreser

Endelig kom snøen til Tigerstaden og jeg fikk tilslutt testet ut årets kuleste julegave.

Denne julen fikk jeg en oppladbar snøfreser fra foreldrene mine. Det er ikke verdens største sak med en bredde på skuffa på kun 28cm, men den har masse krefter og spyr snøen avgårde så det er ordentlig gøy å måke snø.

Det ser ut til at merket heter 3241 og jeg finner ikke noe informasjon om det utover at jeg vet foreldrene mine kjøpte den på komplett.no.

Batteriet er på 18V og 2Ah, ganske typisk drill-batteri egentlig. Det sammen med den lille skuffen gjør at snøskuffen kun er egnet for måking av mindre områder. Den er ganske perfekt til måking av terrasse, trapper, gangstier og lignende. Helt perfekt for oss som ikke har noen stor oppkjørsel, men kun en platting foran huset og og bak huset, samt ett par små trapper.

Ifølge Komplett følger det med en hurtiglader som lader opp batteriet på 45 minutter. Vet ikke helt om jeg ville kalt det en hurtiglader… men det funker.

Litt avhengig av mengden snø og hvor tung den er så rekker batteriet til å måke hele forsiden av huset vårt og litt av terrasen bak huset. Skal jeg få måkt terrasen bak huset og takterrassen må jeg belage meg på et par runder med lading før jeg er helt i mål.

Jeg er så langt veldig fornøyd med kvaliteten og styrken på snøskuffa, men skulle ønsket meg at det var mulig å kjøpe flere batterier, og/eller ett dobbelt så kraftig ett.

En kommentar om “Ladbar håndholdt snøfreser”

  1. Jeg har funnet ut at det å la batteriet stå i boden reduserer kapasiteten kraftig.

    Lader jeg og oppbevarer batteriet inne mellom måkingen så holder batteriet akkurat til å måke rundt hele huset

    Svar

Legg igjen en kommentar