Tilpass og sikre WordPress innlogging

Har du lyst til å sprite opp påloggingen til nettstedet ditt, eller ønsker du å øke sikkerheten? Uansett er Loginpress en løsning verdt en titt.

Loginpress er en WordPress-utvidelse som finnes i en gratis-versjon for deg som egentlig kun ønsker å tilpasse utseendet på påloggingssiden, også finnes den i tre forskjellige pro-versjoner for deg som også ønsker å øke sikkerheten med reCaptcha, begrense antall pålogginger, hindre pålogging med epost-adresse, bruke tredjeparts autentisering (Facebook, Google, Twitter) og lignende.

Personlig bruker jeg kun gratis-versjonen for å sprite opp påloggingssiden min, men har du en nettside hvor du har flere brukere som logger seg inn, så bør du absolutt vurdere å sikre påloggingen bedre og da ser Loginpress ut til å være en av de løsningene som er mest brukt og har mest fornøyde brukere.

Endre utseende på innloggingen

Så hva har jeg gjort? Jeg har egentlig bare byttet ut WordPress-logoen med min egen logo, endret fargen på login-knappen til å matche mitt tema og funnet ett kult bakgrunnsbilde til å ha bak dialogen.

Loginpress customizer grensesnitt

All tilpasning av utseende gjør du via en customizer som du sikkert er kjent med fra før når du redigerer WordPress-temaet ditt. Veldig enkelt og intuitivt!

Last ned og installer.

Legg igjen en kommentar