Turtips II for #elsparkesykkel

For en måned siden siden skrev jeg om en gøyal tur å ta med elsparkesykkel. Her er ett tips til.

Jeg oppdaget denne flotte turen ved en tilfeldighet. Jeg skulle ha bilen vår på service hos Motorforum på Brobekk. Da var jo det store spørsmålet, hvordan komme meg til jobb ved siden av slottet etter å ha levert bilen om morgenen?

Les også mitt første turtips.

Jeg slang min Bydue elektriske sparkesykkel i bagasjen og satset på å kjøre den til nærmeste T-bane. Det jeg ikke var klar over, var at Oslo Kommune har de siste årene etablert ett nett av fantastisk morsomme sykkel- og gangveier hele veien fra Brobekk, ned til Økern, over Hovinparken og igjennom parkene mellom de nye blokkene på Ensjø.

Jeg så ikke en bil før jeg var nede på Tøyen. Derfra er det ganske bra med sykkelfelt igjennom Grønland, så det var kun ett lite stykke mellom Grønland og Grensen at jeg faktisk måtte kjøre ute i veibanen.

Jeg koste meg så mye at jeg glemte å ta bilde, låner dette istedet siden det viser destinasjonen min og en Bydue 🙂

Dette var en skikkelig morsom tur, men det er noen høydemeter, så jeg vil anbefale å ta den fra Brobekk og ned. Man kan potensielt da ta T-banen til Risløkka stasjon og kjøre ned derfra.

Jeg kjørte samme ruten opp igjen for å hente bilen på verksted og det var noen bakker selv min Bydue 3.0 slet litt med å komme seg opp, men det gikk helt fint og var en topp tur tilbake også.

Legg igjen en kommentar