#ukasapp 19/20 – PlugShare

Det mangler ikke på kartløsninger for å finne ladestasjoner til elbiler. De fleste bilprodusentene har en løsning på app eller innebygget GPS og elbilforeningen har en. Likevel er den uavhengige PlugShare den jeg synes er best.

PlugShare er en community-drevet tjeneste. PlugShare har både webside og app og registrerer du deg (gratis), så kan du automatisk filtrere på ting som hvilke lade-standarder bilen din støtter og leverandører du ønsker å se, og det funker!

PlugShare sin webside

Dessuten er PlugShare aktivt brukt av brukerne, folk bidrar ved å legge inn karakterer, bilder og kommentarer på ladestasjonene. Det er det brukergenererte innholdet som gir verdi og gjør PlugShare så mye bedre enn elbilforeningen og produsentenes egne løsninger.

PlugShare er helt gratis å bruke.

Last ned

En kommentar om “#ukasapp 19/20 – PlugShare”

Legg igjen en kommentar