Turtips III for #elsparkesykkel

Her om dagen skulle jeg besøke noen gode venner på Hasle. Hva var vel mer naturlig enn å kjøre min Bydue elektriske sparkesykkel dit?

Turtipset mitt denne gangen er egentlig ikke hele turen jeg tok, men en tur rundt Østensjøvannet fra Bryn til Abildsø eller omvendt.

Rundt Østensjøvannet har du to muligheter med *sykkel, du kan kjøre på grusveiene langs med vannet og konkurrere om plassen med joggere, turgåere og hunder, eller du kan kjøre på det røde sykkelfeltet hele veien rundt.

Førstnevnte er ganske gøy hvis du har en fulldempet elektrisk sparkesykkel som tåler grus og humpete vei, men det er mye folk som går her så gjør det kun på kveldstid og tilpass farten så du ikke skremmer folk og dyr. Generelt vil jeg nok heller anbefale det røde sykkelfeltet på veien, ihvertfall frem til sånn 10-tiden på kvelden.

Som en bonus kan du for eksempel starte som jeg gjorde, ved å starte fra Mortensrud T-bane stasjon. Da får du den herlige sykkelveien kalt Vinterveien å kjøre bort til Abildsø først, før du hopper over på rødt sykkelfelt derfra og rundt Østensjøvannet.

Det er rødt sykkelfelt på begge sider av veien helt ned til Høyenhall T-banestasjon, så her er det fin mulighet til å kjøre begge veier.

Legg igjen en kommentar