Modifisering av tastaturet, runde II

Jeg var ganske fornøyd etter forrige runde med modifisering av det mekaniske tastaturet mitt, men det var noe som manglet…

Det jeg egentlig ville ha var noen fargerike taster som på Varmilo og Vortex tastaturene. Det virket også litt fristende med noen Artisan/Resin taster.

Så jeg startet med å kjøpe en Artisan tast fra Max Gaming, så en Superman og Batman tast fra eBay for å matche den. Jeg erstattet PrintScr-, LockScr- og Pause-tastene siden ingen bruker dem lenger uansett…

Men så var det de fargetastene. Etter ganske mye søk fant jeg en selger på eBay som solgte fargede DSA-taster.

Det var selvfølgelig mange flere taster i pakka enn jeg trengte og ingen av Enter-tastene passet siden Mission SG GGK 2.5 tastaturet har litt skjev plassering av bryterne i forhold til standard. Tilslutt så er det ikke sammen fonter på de nye og de gamle tastene, så det er nå litt miks av store og små bokstaver.

Uansett, jeg er kjempefornøyd med resultatet:

Mission SG GGK 2.5 oppdatert med fargede taster

Totalkostnaden på dette tastaturet er vel nå blitt såpass høy at det nok hadde lønnet seg å bare kjøpe ett Vortex eller Varmilo tastatur med en gang, men nå har jeg ett helt unikt tastatur og hatt mye gøy og læring på veien 🙂

Her er forresten videoen fra første runde med modifisering:

En kommentar om “Modifisering av tastaturet, runde II”

Legg igjen en kommentar