#ukasapp 35/20 – Oddmar

På tide med ett mobilspill igjen. For tiden er jeg hektet på ett søtt viking-spill kalt Oddmar. Det er ett ganske klassisk 2D plattformer-spill.

Spillet ble lansert i 2018 og finnes både for Android og iOS. Desverre støtter det ikke bluetooth-kontrollere, men Takket være en veldig god touch-kontroll er spillet godt å spille med fingrene på skjermen, men hvis du har en bluetooth-kontroller så blir spillet enda mer gøy!

Du kan spille de første tre nivåene gratis, deretter er det en engangsbetaling på kroner 55,- om du ønsker å spille spillet ferdig. Jeg skulle ønske alle spill fulgte denne prismodellen.

Utover i spillet vil du etterhvert kunne kjøpe deg forskjellige våpen for de gulltrekantene du samler opp og velge det som passer best til de forskjellige brettene. Du vil også kunne ri på villsvin og lignende for å variere spillet. Rett og slett bare moro 🙂

Last ned

Legg igjen en kommentar