Xiaomi Mi bluetooth høytaler

Denne bittelille høytaleren heter Mi Compact Bluetooth Speaker 2. Ett langt navn for en bitteliten dings.

Disclaimer: Jeg har fått låne dette produktet fra 2Tech.no kostnadsfritt for å skrive denne omtalen, men de har ikke lagt noen føringer på hva jeg skal skrive og har ikke fått lese artikelen før den ble publisert.

Høytaleren har imponerende høy og klar lyd med tanke på størrelsen. Noe spesielt med bass blir det ikke med så små elementer, så personlig foretrekker jeg å bruke denne til å lytte til akustisk musikk og ikke minst podcaster. Denne er som skapt for å lytte til podcaster!

Ikke bare er dette en høytaler, for den har også en mikrofon så du kan bruke den som handsfree til telefonsamtaler. Forvent dog ikke at dette er noen fullverdig konferanseløsning som for eksempel Jabra Speak høytalerene.

Med en liten rettningsbestemt mikrofon rett over indikatorlyset så fungerer denne best til en person, eller to personer som sitter ved siden av hverandre. Du bør også sitte ganske nærme, med en gang jeg er over en halvmeter unna høytaleren begynner folk i andre enden å streve med å høre hva jeg sier.

Eneste tingen som egentlig irriterer meg og som jeg kan sette fingeren på med denne lille høytaleren er at Xiaomi har valgt å bruke Micro USB til lading. Jeg trodde vi nå endelig hadde fått standardisert på USB-C !? Ikke følger det med noen ladekabel heller for den saks skyld, men de fleste av oss har vel nå en haug med ubrukte Micro USB-kabler liggende i «roteskuffen» uansett 🙂

Denne artige lille høytaleren som er så liten at den passer i jakkelommen kan bli din for underkant av 320 kroner hos 2tech.no. Det synes jeg faktisk den er verdt.

En kommentar om “Xiaomi Mi bluetooth høytaler”

Legg igjen en kommentar