Xiaomi oppladbar bordlampe

Xiaomi Yeelight Led Portable Desk Lamp som den heter, er en minimal bordlampe som du kan lade opp, i tilfelle strømbrudd…?

Disclaimer: Jeg har fått låne dette produktet fra 2Tech.no kostnadsfritt for å skrive denne omtalen, men de har ikke lagt noen føringer på hva jeg skal skrive og har ikke fått lese artikelen før den ble publisert.

For å få det negative unna veien med det samme (for det er mye positivt å si om denne lampen):

  • Lampen lades med Micro USB. Jeg trodde vi var enige alle sammen nå om å bruke USB C til lading og strøm fremover!?
  • Pastic-fantastic. Lampen er utelukkende i hvit plast og hvit gummi.

Sånn, da kan vi fokusere på det som er kult med denne lampen 🙂

Lampen er som sagt oppladbar. Du gir den strøm med en USB-kabel så du trenger ikke bruke opp en strømplugg på lampen. Jeg har den koblet til en USB-hub som er limt oppunder pulten min, så ledningen synes så og si ikke heller. Jeg har ikke fått testet batteritiden så nøye, men leverandøren sier den skal holde opp mot fem timer avhengig av lysstyrke.

Appropos lysstyrke, her kommer lampens andre fordel inn. Det er tre berøringsknapper på lampefoten. Den ene er for å slå av og på lampen. Den andre er for å justere lysstyrken. Det er fem styrkenivåer, fra dunkelt til ganske skarpt lys. Jeg pleier å ha min på nivå 4 på dagtid og nivå 2-3 på kveldstid.

Den siste knappen justerer hvitnyansen på lyset. Her er det også fem nivåer det det «hviteste» føles veldig klinisk mens det «guleste» blir veldig… gult. Jeg liker det litt koselig på hjemmekontoret mitt så jeg kjører på det nest «guleste». Dette er selvfølgelig en smakssak.

Tilslutt er det utseende på lampen. Som sagt er den laget av plastikk og gummi. Den gir ikke noen premium-følelse akkurat, men gir heller ikke inntrykk av å være for billig. Gummiarmen gjør at det er svært enkelt å justere vinklingen på lyset i alle retninger akkurat som du vil. Lampen er også så minimal at du lett glemmer at den er der.

Lampen kan bli din for kroner 399 hos 2Tech.no.

2 kommentarer om “Xiaomi oppladbar bordlampe”

Legg igjen en kommentar