Xiaomi på hjemmekontoret

I samarbeid med 2tech.no skal jeg de neste ukene lage en artikkelserie hvor jeg tester forskjellige Xiaomi-produkter på mitt .

Disclaimer: Jeg har fått låne noen produkter fra 2Tech.no kostnadsfritt for å skrive produkttester, men de har ikke lagt noen føringer på hva jeg skal skrive og har ikke fått lese artiklene før de blir publisert.

Jeg har fått en eske i posten med forskjellige produkter å teste så tanken min er å skrive en test av hvert enkelt produkt. Tilslutt vil jeg skrive en artikkel hvor jeg beskriver mitt hjemmekontor og hvordan disse produktene passer der.

Xiaomi Fidget Cube

Først ut er en artig liten sak som Xiaomi kaller en Fidget Cube. Denne lille saken er en fingerleke som skal hjelpe deg med å roe deg ned når du er stresset.

Fidget Cube kommer i deler, så det første du må gjøre er å montere den sammen. Det er ganske enkelt hvis du følger installasjonsmanualen:

Sette sammen Fidget Cube

Når den er montert sammen kan du sitte og fikle med den med fingerene dine:

Dette er en artig liten sak i plast som koster kroner 59,- hos 2tech.no. Jeg vet ikke helt om den er noe jeg kommer til å bruke noe særlig på hjemmekontoret, men datteren min på 7 år syntes den var kjempegøy.

Jeg får se om ett par ukers tid når jeg skriver samleposten om jeg faktisk har endt opp med å bruke den og føler at den avlaster stress eller ikke. Sånn umiddelbart synes jeg ihvertfall den er mer fascinerende å fikle med enn sånne klassiske stressballer.

En kommentar om “Xiaomi på hjemmekontoret”

Legg igjen en kommentar