Mortensrud Festival 2020

Joda, det blir festival i år også, men den blir ganske annerledes. Vi er veldig spente på hva folk vil synes om årets variant av festival. Kom og besøk oss!

I år blir det ingen tradisjonell Mortensrud-festival med stor scene og ett festivalområde, lokale artister og andre abligøyer. Det har vi en relativt kjent pandemi å takke for.

Istedet blir det en distribuert opplevelses-festival spredd utover hele Mortensrud. Ordføreren, Point Dansestudio og Camilla Rowe har ett lite åpningsshow på Klemetsrud IL sin stadion. Deretter er det forskjellige aktiviteter som Kampsport-show fra Fighters Club på landhockeybanen, grafitti-kurs, fotoutstilling, åpen moske og andre aktiviteter.

Vi har også redusert festivalen ned til tre timer. Moro tror det skal bli likevel. Det blir stort fokus på smittevern blant våre mange frivillige ungdommer og vi krever forhåndsregistrering i tråd med krav fra myndighetene.

Du finner meg i år som ifjor, ved salgsboden til våre ekstremt populære «Vill etter Mortensrud» T-skjorter 🙂

Les mer og meld deg på via festivalens Facebook-sider.

OPPDATERT: Vel blåst!

Vi var ekstremt spent på hvordan det skulle gå med oppmøte, smittevern og trivsel og jeg må si at det gikk over all forventing. Vi hadde 147 deltakere på festivalen, så akkurat passe greit innafor grensa på 200.

Folk var flinke til å holde avstand, mange brukte og kjøpte munnbind og det var bare godstemning hvor enn du snudde deg på fotballbanen, landhockeybanen, moskeen, Røde Kors og sentertorget.

https://twitter.com/gauteweb/status/1307408440688508931

Legg igjen en kommentar