#Stjernekamp – MGP kvelden

Jeg har aldri vært redd for å innrømme det. Jeg digger MGP/Eurovision. Så når NRK kjørte MGP-kveld på Stjernekamp, så må det jo kommenteres!

Jeg skal ikke prøve meg på noen full omtale av alle låtene, men har noen generelle kommentarer og en topp-3 liste.

Først vil jeg si at jeg synes årets stjerner sålangt holder ett veldig høyt nivå, det var ikke en dårlig fremførelse denne kvelden (eller den første kvelden for den saks skyld).

…MEN; MGP-kvelden skuffet litt for meg. Jeg syntes alle valgte for trygge låtvalg. Eurovisjonen er så full av crazy-kule låter men alle utøverne (med unntak av Alex) valgte trygge ukontroversielle låter som passet deres stil og stemme.

Hege valgte en kjedelig låt, Vegard valgte en for legendarisk låt til sin unge stemme, Anita og Emil var for forutsigbare.

Knut Magnus og Odd Einar nådde nesten opp på min topp-3 liste, mens Myra var datteren min sin favoritt.

Sånn, da er vi raskt og gærent oppe på mine topp 3 opptredner. Jeg har to favoritter som jeg sliter litt med å velge mellom som absolutt favoritt, også har jeg en bonus-opptreden som var langt unna kveldens beste, men som overrasket og rørte meg.

Ingeborg Walther – Only Teardrops

Kveldens suverent beste opptreden, jeg tror Ingeborg potensielt kan vinne hele dritten. Ikke bare var hennes opptreden den musikalsk beste denne kvelden, men hun skapte også mest show og stemning.

Sandra Lyng – Icebreaker

Sandra Lyng

Kveldens kuleste låt, sånn rent MGP-messig. Kunne tenkt meg litt mer show, men kostymet er ihvertfall kveldens kuleste. Jeg tror også Sandra vil nå langt i år.

Alex Rosén – Mil etter mil

Alex Rosén

Dette var for meg kveldens store overraskelse. Jeg hadde forventet at Alex skulle lage crazy-show og go-stemning, men istedet lagde han sin egen tolkning av den legendariske Jahn Teigen låta. Det var sårt og trist og antagelig det beste Alex kommer til å gjøre i Stjernekamp.

Hør alle låtene om igjen

Du kan høre alle låtene selv på NRK sine nettsider og gjøre deg opp din egen mening.

Legg igjen en kommentar