Anbefaling: Fully Charged Show

Er du interessert i elektriske biler, elektriske sykler, elektriske båter, elektriske surfbrett… alt mulig av fremkomstmidler som kan elektrifiseres egentlig? Da er dette showet for deg.

Fully Charged er en YouTube kanal som drives av den engelske skuespilleren og journalisten Robert Llewellyn. Det har vært på lufta i utrolige 10 år nå og er en av de beste kanalene om elektriske fremkomstmidler, antagelig den beste kanalen for elektriske biler, som det startet som.

Jeg savner litt at den engelske biljournalisten Jonny Smith forsvant fra showet ifjor for å lage sin egen kanal, The Late Brake Show (anbefales det også om du er bilinteressert), men Robert Llewellyn har virkelig slått på stortromma etter «bruddet» og henter nå for tiden inn masse kule freelancere for å dekke flere områder enn bare biler. Han er også flink til å finne spennende startups å dekke.

Så hva venter du på? Gå og sjekk ut Fully Charged på YouTube!

Bonusanbefaling: Electrek.co

Er du mest interessert i elektriske sykler og elsparkesykler, sjekk ut den amerikanske YouTube-kanalen Electrek.co. De dekker også biler, men har størst fokus på elektriske fremkomstmidler på to hjul.

Dessverre dekker de mange amerikanske elsykkel-merker vi ikke får kjøpt her i Norge, så mange av videoene gjør at du sitter igjen og har lyst på ekstremt kule elsykler og elsparkesykler som du ikke kan få tak i her i Norge… 😉

Legg igjen en kommentar