Xiaomi-konkurranse

OK, så jeg har testet noen Xiaomi-produkter denne høsten fra 2tech.no. Jeg får desverre ikke beholde dem selv, så nå kan produktene bli dine!

Dette er ett samarbeid med 2tech.no hvor jeg har fått låne noen produkter til omtale på disse nettsidene. Jeg har ikke fått noe betalt av 2Tech.no og produktene skal nå gis bort, potensielt til en av mine lesere, som en konkurranse. Selve konkurransen foregår på Facebook-siden til 2Tech.no, så gå dit for å delta.

Det er tre produkter vi sender ut til en heldig vinner; den herlige lampen jeg testet, den søte lille høytaleren jeg testet og tilslutt er det en liten bredbåndsruter som jeg ikke har fått tid til å teste. Denne ser jeg for meg at vil være perfekt på en hytte eller i en liten leilighet der man ønsker å bytte ut ISP’en sin ruter med en litt bedre som du har kontroll på selv.

Så stikk over til 2Tech.no på Facebook og bli med på konkurransen.

Legg igjen en kommentar