Julebrev 2020

Før skrev jeg alltid julebrev som vi sendte ut i posten. Så ett eller annet år begynte vi å lage egne julekort istedet. Jeg tror det var omtrent da vår eldste datter, Iris, kom til verden. Jeg likte godt å skrive julebrev, så her er ett digitalt julebrev fra meg.

Den femte februar startet på mange måter året 2020 for oss, da ble Lily født.

Så endret alt seg i midten av mars. Plutselig var hele familien samlet i foreldrepermisjon, hjemmekontor og hjemmeskole. Iris måtte feire sin 7 års dag uten klassefest og med besteforeldre på video. Heldigvis kom «tante» Ann-Christin innom, Veronica hadde laget regnbue-kake og noen av jentene fra klassen kom utenfor huset med bursdagssang og gaver.

Iris sluttet også med dansingen etter sommeren og begynte med Thai Boksing. I oktober bestod hun sin første nivå-prøve:

Sommeren ble tilnærmet normal for oss. To uker hytta på Tjøme, ett par dager i Dyreparken i Kristiansand og en uke til familie nordpå i Bø i Vesterålen.

Nå er det Veronica som har hjemmekontor og jeg som har foreldrepermisjon. Etter innkjøp av elsykkel fikk jeg mange fine turer med Lily i sykkelvogna, nesten helt frem til jul.

Har du lyst til å følge med på hva Lily og jeg finner på i pappapermen? Da kan du følge oss på Twitter under emneknaggen #GauteogLilypåtur.

Nå slapper vi av med en rolig og intim jul og håper på ett litt mer normalt 2021.

En varm julehilsen fra Lily Othea, Iris Alice, Veronica, Gaute og katten Bella.

En kommentar om “Julebrev 2020”

  1. Koselig julebrev GauteHøres ut som dere alle har det bra. Hadde fin samtale med Kjersti tidligere denne mnd. Leit vi ikke var hjemme da dere var her i sommer, men håper dere tar turen igjen, og da skal dere bo hos oss! Da tenker vi ikke lenger på coronaen!! Vi vil jo gjerne få hilse på Lily og.
    Dere må ha en fin jul og et godt nytt år alle fire
    Julehilsen fra Anne Grethe og Sven

    Svar

Legg igjen en kommentar