Modifisering av Deltaco GAM-075

Jeg er ganske glad i det lille og ganske rimelige tastaturet jeg kjøpte fra Deltaco, men syntes det var litt kjedelig. Med ett enkelt grep ble det mye finere!

Den svenske gamingprodusenten lager rimelige tastaturer, mus og annet utstyr for den prisbevisste gamer. Jeg har tidligere skrevet om deres minste tastatur, GAM-075.

Jeg har lenge tengt på om jeg skulle byttet ut tastene (keycaps) på dette så det ble litt sprekere og nå har jeg gjort noe med det. Jeg utnyttet januar-salget til Maxgaming.no og kjøpte meg to forskjellige produkter.

  • Tai-Hao 8-tasters gummi double-shot bakgrunnsbelyst keycap-sett i rosa
  • KBParadise PBT dye-sublimated spacebar

Jeg har foreløpig ikke valgt å bruke piltastene til Tai-Hao settet da disse tastene har merfunksjonalitet på dette tastaturet og jeg synes det ble akkurat riktig mengde med tilpasning sånn som det er nå.

Den eldste datteren vår er den som bruker tastaturet mest når hun spiller Minecraft og Roblox og hun ble helt i ekstase over hvor kult tastaturet ble 🙂

Legg igjen en kommentar