Mi Vacuum Cleaner Mini

Dust Buster var et begrep da jeg var liten. En liten håndholdt støvsuger gjort ikonisk av Black & Decker, men finnes det idag bedre alternativer? Her er Xiaomi sitt forsøk på å dytte den klassiske Dust Buster av tronen.

Disclaimer: Jeg har fått låne dette produktet fra 2Tech.no kostnadsfritt for å skrive denne omtalen, men de har ikke lagt noen føringer på hva jeg skal skrive og har ikke fått lese artikelen før den ble publisert.

Det lureste grepet Xiaomi har gjort, er å ikke følge «standard-designet» for slike håndholdte støvsugere, men gått i en helt annen retning. Her får du et slags lite rundt rør med en knapp og en tut.

Støvsugeren rommer kanskje litt mindre støv enn vanlige håndholdte støvsugere, men til gjengjeld er den veldig lett å åpne og tømme.

Funksjonalitet og tilbehør

Det følger med to forskjellige «tutter». En lang for å stikke ned i sofa og stoler og en med børste på for å støvsuge stoffmatter, puter og lignende.

Støvsugeren har en knapp. Trykk en gang for standard sugekraft, to ganger for ekstra høy sugekraft og en tredje gang for å slå den av. Enkelt og greit.

Batteritid og lading

Det er beregnet 30 minutters brukstid på standard sugekraft og 9 minutter på maksimal sugekraft, så du skal ikke trenge å lade denne støvsugeren ofte, man bruker den jo som regel bare noen sekunder av gangen.

Når du skal lade den, så bruker den standard USB-C lader, veldig praktisk!

Pris og konklusjon

Jeg liker veldig godt utseendet på den, den tar seg betydelig bedre ut på kjøkkenbenken enn andre håndholdte støvsugere der den står rett opp og ned av seg selv i ett hjørne. Det er vel ikke så mye mer å si om den tror jeg.

Den koster kroner 699,-, men 2Tech.no har stadig tilbud på den, så du kan få den ned mot 500 kroner om du er heldig. Prismessig legger den seg midt på treet i «håndholdt støvsuger» segmentet vil jeg påstå og er ett godt kjøp. Enkelt og greit.

Legg igjen en kommentar