Wowstick – elektrisk miniskrutrekker

Denne kjøpte jeg for en god stund siden og har helt glemt å skrive om, en genial liten sak som jeg kjøpte på eBay for under 200 kroner.

Wowstick er visstnok fra Xiaomi, men det stod ingen annen merking enn Wowstick på esken jeg fikk. I esken finner du selve Wowstick, en pose og tre rør fulle med forskjellige typer bits.

Dette er en type elektrisk skrutrekker for de minste skruene, ingen erstatning for en vanlig elektrisk skrutrekker, men ment for småelektronikk, der du har bittesmå skruer, det være seg leker, datamaskiner og andre ting.

Wowstick
Wowstick og bits

Selve skrutrekkeren drives av to stk AAA batterier. Det er en vippeknapp på den for å skru den ene eller andre veien.

Det følger med bits i det fleste varianter du måtte ønske deg. Bitsene ligger i tre rør som sagt, med en gummipropp i hver ende. Jeg skjønner tanken, disse rørene er koblet sammen med noen gummifester og passer perfekt ved siden av skrutrekkeren i den medfølgende posen, men selve rørene er litt upraktiske. Du må i praksis helle bitsene utover bordet for å finne riktig bits og gummiproppene i endene av rørene faller lett ut og triller bortover gulvet.

Selve skrutrekkeren er genialt enkel med den lille vippebryteren for å skru frem og tilbake og akkurat kraftig nok til den typen skruer den er ment for.

Jeg har ikke funnet noen norsk nettbutikk som selger denne, men for rett under 200 kroner på eBay er Wowstick noe alle som fikler litt med småelektronikk burde ha i skuffen. Anbefales!

Legg igjen en kommentar