Modifisering av Deltaco GAM-075 runde II

Jeg ble her om dagen spurt om å lage flere videoer med modifisering av mekaniske tastaturer, så da måtte jeg jo lage det. Her er mitt nye favoritt-tastatur!

Jeg likte veldig godt det svarte Deltaco GAM-075 tastaturet som jeg har skrevet om tidligere, og jeg har modifisert det endel med forkjellige keycaps fra Tai-Hao og KBDfans før. Så jeg kjøpte meg også ett hvitt GAM-075 tastatur og modifiserte det på samme måten.

…men dette hvite tastaturet holder ikke samme kvalitet som det svarte. Begge har keycaps som er malt, altså at fargen til tasten ikke gjennomsyrer hele tasten, men mens det svarte tastaturet nå har tålt masse juling fra jentene mine uten å miste noe farge, så har det hvite tastaturet begynt å miste farge på flere taster etter bare noen få uker.

Da kom jeg på at jeg jo ute i boden har ett tastatur jeg ikke lenger bruker med de beste keycapsene jeg har brukt, ett komplett sett DSA-profil keycaps fra KDBfans.

…så jeg tok og byttet ut disse, her er resultatet:

Selve tastaturet og KDBfans keycaps-settet kjøpte jeg fra MaxGaming.no, de fargede keycapsene kjøpte jeg på eBay. Her er linker til alt sammen:

Det jeg glemte å si på videoen er at jeg også har satt på dempere på alle keycapsene. Jeg tror egentlig ikke de har noen effekt på dette tastaturet, men de var nå på keycapsene fra det forrige tastaturet jeg brukte dem på.

En kommentar om “Modifisering av Deltaco GAM-075 runde II”

Legg igjen en kommentar