Corsair PBT Double-shot PRO Keycap Mod Kit

Jeg har lenge hatt lyst på et 60% mekanisk tastatur med bedre keycaps enn de billige fra Deltaco, men har blitt så vant til selve tastaturet at hvorfor ikke bare bytte alle keycap’ene istedet?

En ting jeg også hater ved de aller fleste tastaturer idag er den såkalte «nordisk layout» hvor produsenten er for lat til å lage tastaturer for de enkelte nordiske landene og lager taster med både ÆØÅ på, også må du gjette deg til hvem som gjelder for deg.

Så da Corsair for ikke så lenge siden lanserte en hel serie med keycaps i forskjellige farger for MX-baserte mekaniske tastaturer, hvor det fulgte med dedikerte ÆØÅ tastaster så fikk jeg ganske raskt lyst på disse.

Etter å ha tenkt noen uker på hva jeg skulle velge, så gikk jeg for det, kanskje noe kjedelige valget, «Artic White». Oppsettet koster kun kr 329,- og da får du med alle taster til ett full-størrelse tastatur, samt noen ekstra taster. Fordelen med at settet er så billig, er jo at du kan kjøpe flere og kombinere så du får din helt unike layout 🙂

De 1,5 mm tykke keycap’ene er i dobbeltstøpt PBT. Jeg elsker den litt ru overfalten på dem og de er såpass solide at de lager en deilig lyst når du tastaster på dem.

De er laget for tastaturer med bakgrunnsbelysning, men fungerer også greit uten. Det fungte forresten også med verktøy for å ta av keycaps.

Deltaco GAM-075 tastatur med forskjellige keycaps

Som du ser av bildet over så har jeg ikke bare Corsair keycaps. Mitt tastatur er nå bygget om med keycaps fra Tai-Hao (de blå gummitastene for gaming), en lekker spacebar fra KBParadise og en Pokemon Artisan keycap istedet for ESC tasten.

Tastaturet passer nå veldig fint sammen med den hvite musen min fra Glorious så nå er jeg veldig fornøyd med dette tastaturet… ihvertfall for en stund 😉

Tastatur og mus september 2021

Corsair PBT Double-shot PRO Keycap Mod Kit kan du få kjøpt hos for eksempel Komplett og MaxGaming.

En kommentar om “Corsair PBT Double-shot PRO Keycap Mod Kit”

Legg igjen en kommentar