#ukasapp 39/21 – Pickatale

Denne appen bruker vi hver eneste kveld. Pickatale er en fantastisk blanding av tegneserier, eBøker og lydbøker, og det hele er ett norsk gründer-eventyr.

Jeg tar bare å siterer nettsidene deres jeg:

Pickatale er en lese og lytteapp med et omfattende bibliotek av digitale bøker hvor alle ord, bilder og illustrasjoner er klikkbare. Når man lytter til en bok er det karaoke effekt på ordene slik at de løftes opp og gir barna mulighet til å følge med på teksten. Bøkene er lest inn av dyktige profesjonelle skuespillere, som Nils Ole Oftebro og Mari Maurstad.

Vår eldste datter har det siste året lyttet seg igjennom absolutt alle lydbøkene i biblioteket deres om alle verdens dyr, land og andre faktabøker. Hun har lært enormt mye av disse bøkene.

Hun har også kost seg veldig med de tegneserie-aktige lydbøkene fra Marvel og Star Wars universene, og vi leser hver kveld gode norske barnebøker sammen, nå har vi straks rundet hele bokserien om Tiril, Oliver og Åtto i Detektivbyrå nr 2.

Dette er et av de abonnementene (for tiden kroner 89,- i måneden) som jeg betaler med den største glede!

Last ned

Legg igjen en kommentar