Cyberpunk 2077 og tastaturoppsett

Etter at jeg begynte å spille Cyberpunk 2077 så savnet jeg en oversikt over alle tastevalgene. Derfor har jeg laget en oversikt du kan bruke hvis du vil.

Jeg spiller Cyberpunk 2077 litt sånn som jeg spiller GTA V, jeg bruker min Nacon Compact Pro kontroller når jeg kjører et kjøretøy som en bil eller motorsykkel, men hopper raskt over til tastatur og mus når jeg skal skyte, sloss eller bare se meg omkring.

Cyberpunk 2077 på PCen.

Det er mange taster å holde kontroll på, så jeg har derfor laget et par bakgrunnsbilder med hele tastaturoppsettet og oppsett for Xbox kontroller. Nyttig hvis du spiller med tastatur og mus og har en støtteskjerm du kan ha bildet på 😎

Cyberpunk 2077 med V - Tastatur og Xbox oppsett
Vertikalt bakgrunnsbilde
Cyberpunk 2077 med V - Horisontalt Tastatur og Xbox oppsett
Horisontalt bakgrunnsbilde

Oppsettet har jeg hentet fra GameFAQs (der finner du også Playstation oppsettet om du trenger det) og selve bildet av V er lastet ned fra Steam.

Hva synes jeg om spillet?

Da jeg bygde ny gaming-PC for ett år siden, var all buzzen rundt Cyberpunk 2077 en motivasjonsfaktor. Jeg syntes spillet så helt fantastisk ut. Så kom all kritikken om at spillet var fullt av bugs som tidvis gjorde spillet uspillelig.

Så kom patch 1.5 og omtalene begynte å bli virkelig bra. Kombinert med halv pris på salg hos Steam og jeg kjøpte spillet.

Jeg må innrømme at jeg elsker scenografien og stemningen de har bygget opp men samtidig hater jeg at jeg ikke kan spille i tredjeperson annet enn når jeg kjører et kjøretøy.

Spillbarheten mener jeg ikke er i nærheten av for eksempel det mye eldre spillet GTA V som mange finner det naturlig å sammenligne med, men så var det denne herlige cyberpunk-verden da.

Jeg stusser litt over den varierende kvaliteten på grafikken på karakterene i spillet. For eksempel er Lucy helt perfekt animert, mens den viktige Johnny Silverhand er bemerkelsesverdig dårlig animert.

Jeg klarer også å irritere meg over at «headshots» av og til dreper motstanderen, og av og til bare skader dem litt. Headshot skal være dødelig, seriøst!

Den noe mangelfulle historien drar meg likevel inn litt etter litt, takket være den nevnte fantastiske scenografien og atmosfæren.

Cyberpunk 2077 er stadig på tilbud hos Steam og GOG, av og til helt ned mot 50% avslag. Da er det lett verdt det ihvertfall.

2 kommentarer om “Cyberpunk 2077 og tastaturoppsett”

Legg igjen en kommentar