Popup-sykkelverksted i borettslaget

For andre år på rad har jeg arrangert popup-sykkelverksted sammen med Ivars Sykkelsjappe på lekeplassen i borettslaget vårt.

Ifjor hadde jeg brukt min elsykkel i ett år og selv om jeg kan mekke noe sykkel selv, så hadde jeg lyst til å få en skikkelig vårservice på den og sykkelen til eldste datter. Det var ikke så fristende å måtte levere syklene ett eller annet sted, og jeg fant ut at det var ganske langt fra Mortensrud til nærmeste sykkelverksted.

Så fikk jeg tips av en nabo om at Ivars Sykkelsjappe drev med popup-sykkelverksted på Operaen, Rikshospitalet og lignende. Derfor sendte jeg en mail til Ivar og luftet ideen om å stå på lekeplassen vår, også skulle jeg skaffe kunder fra vårt borettslag og nabo-borettslagene.

Jeg tror Ivar og kollegaen hans tok seg litt vann over hodet ifjor, for på to dager mekket de på 40 sykler på lekeplassen vår. Hvordan de klarte det er et mysterium for meg, men på min sykkel rakk de også å skifte både kjede og kassett på den gamle tråsykkelen min. De jobbet som gale hele dagen og litt utover kvelden. Jeg var noen ganger nede og serverte kaffe til dem, for jeg syntes litt synd på dem, selv om det så ut til at de hadde det ganske gøy.

I år hadde Ivar et skikkelig bookingsystem og la opp til å booke færre sykler. Likevel tror jeg han endte opp med å fikse i underkant av 20 sykler på to dager.

Ivar er en fantastisk hyggelig fyr med en spennende historie du kanskje har sett en reportasje om på NRK!?

Uansett, er du en bedrift som synes dette høres ut som et godt tilbud til dine ansatte, eller et større borettslag som har mange syklende beboere? Da vil jeg varmt anbefale Ivar og hans glade menn!

En kommentar om “Popup-sykkelverksted i borettslaget”

Legg igjen en kommentar