Star Wars: Squadrons <3

Er det et Star Wars spill jeg virkelig elsket, så var det Tie Fighter fra 1994, som var en direkte oppfølger til X-Wing fra 1993. Squadrons ble sluppet ifjor og er i min bok en fantastisk hyllest til disse to gamle klassikerne.

Spillet ble sluppet for halvannet år siden, men jeg har ikke spilt det før nå, det har rett og slett glidd litt under radaren for meg. Nylig oppdaget jeg at du nå kan spille det helt gratis om du abonnerer på EA Play (NOK 39,-/mnd).

Spillet har to spillmoduser, enkeltspiller og multiplayer. Personlig holder jeg meg utelukkende i enkeltspiller hvor du følger en historie og hopper mellom å være en pilot for Galactic Empire eller New Republic.

Historien spiller her andrepilot, hovedpoenget med spillet er å fly rundt i verdensrommet og delta i episk store romslag.

Spillet ble bare sånn der mottatt da de kom, noe denne videoen gir en grei oppsummering på:

Her er en annen omtale som kun fokuserer på enkeltspiller-delen av spillet:

Ett spill for oss gamlinger?

For en som elsket å fly rundt i det gamle Tie Fighter spillet, så fremstår Squadrons mer som en hyllest til de gamle spillene enn noe annet og jeg elsker det! Det er godt mulig at jeg elsker det nettopp fordi det bringer tilbake så gode minner, men det spiller for meg, ingen rolle!

Star Wars: X-wing vs Star Wars: Squadrons
Star Wars: X-Wing fra 1993 vs Squadrons fra 2020

Jeg vurderer sterkt å kjøpe meg en flightstick igjen, kun for dette spillet 😉

Legg igjen en kommentar