Mi Portable Electric Air Compressor 1S

Har du ikke testet denne før, spør du kanskje nå? Jo, det har jeg, på en måte. Dette er oppfølgeren og selv om den ser tilsynelatende lik ut, er det mye forbedringer under lokket.

Disclaimer: Jeg har fått låne dette produktet fra 2Tech.no kostnadsfritt for å skrive denne omtalen, men de har ikke lagt noen føringer på hva jeg skal skrive og har ikke fått lese artikelen før den ble publisert.

For noen uker siden var det noen frekke sykkeltyver som ikke klarte å stjele sykkelen min mens jeg var på tur i Oslo sentrum, så istedet plukket de av alt av løse, og noen ikke fullt så løse ting fra sykkelen min og stjal dermed min elskede Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor.

Hva gjorde jeg? Jo, jeg tok kontakt med 2Tech.no og spurte om jeg ikke kunne få skrive en test av den nye modellen og det syntes de var en god ide, så her er den!

Utseende og funksjonalitet

Rent fysisk så ser kompressoren fortsatt helt lik ut, altså som en forvokst gammel iPod med ett LCD-panel som viser lufttrykket og en sirkel med knapper for å justere ønsket trykk, velge mellom PSI eller Bar og slå på lyset. Ja, denne har ett ganske kraftig LED-lys som gjør den lett å bruke når det er mørkt.

Den har forhåndsinstilte forslag på trykk for bildekk, sykkeldekk og basketball som du kan bruke som utgangspunkt og justere opp/ned, eller du kan bare velge trykk manuelt selv. Det følger med adapter for baller og for sykler med vanlig ventil.

Så, hva er nytt?

Ifølge Xiaomi har den nye modellen en forbedring i kapasitet på 45,5 %, pluss en luftstrøm som har 114 % mer å gi. I praksis betyr det at du med denne modellen kan pumpe opp flere ting på en lading og du kan pumpe dem opp mye raskere!

Jeg har ikke gjort noen veldig vitenskapelig test av dette, men ja, det går veldig mye raskere å få luft i et sykkeldekk eller å pumpe opp en basketball nå, det er det ingen tvil om!

Om batteritiden er forbedret er det vanskelig å si noe om, for det er fortsatt ingen batteriindikator på skjermen eller andre steder, så jeg aner noe om ikke batteristatus.

Så tilslutt har de heldigvis endret en av de to tingene jeg hadde å utsette på kompressoren i forrige runde, de har nemlig gått for lading via en USB-C port. Hurra!

Konklusjon

Et fantastisk bra produkt som jeg har hatt mye glede av har kommet i en raskere og kraftigere modell til samme pris. Det bare vinn-vinn i min bok. De har som sagt byttet til USB-C for lading så det eneste jeg nå har å pirke på, er at jeg gjerne skulle hatt en batteriindikator så jeg viste om jeg burde lade før jeg drar på tur. Du kan kjøpe kompressoren hos 2Tech.no.

Legg igjen en kommentar