Varme sykkelmuffer til vintersykling

Jeg har lenge hatt lyst på sånne muffer noen bruker. Nå har jeg kjøpt meg et par, men de er så varme at jeg må vente til det blir litt kaldere enn det er nå.

Muffene jeg har kjøpt meg, kjøpte jeg fra elsykkel.no og er produsert av West Biking. De er ganske greie å sette på styret til min Pace F1 Max og jeg kommer til alt av utstyr på styret med dem på. De har også et reflekterende stripe som gjør at du synes bedre i høstmørket.

Dagen jeg kjøpte dem i butikken deres nede i Osterhaus’ gate 10 regnet det noe voldsomt, så jeg tenkte det var en fin stresstest. Etter en halvtimes sykkeltur hjem kan jeg konstantere at de holdt helt tett for vann og akkurat som reklamert; veldig varme!

West Biking muffer på styret
Nærbilde av en muff

Det går ann å stramme muffene rundt armen, men jeg er litt usikker på hvordan man skal klare å stramme begge uten hjelp fra en tredjeperson. Uansett tror jeg ikke det vil være nødvendig å stramme dem, regnet kom ikke inn selv om det regnet godt og vind kjente jeg bare såvidt fra den enden som er strammet rundt styret.

Nå har jeg lagt dem i boden ved siden av piggdekkene mine (som jeg har hørt troverdige rykter om at elsykkel.no også får inn til vinteren for 20×4 dekk) og gleder meg til minusgradene setter inn.

Jeg oppdaterer denne bloggposten da med hvordan de funker i kulda etter at kuldegradene har satt inn, men jeg er ganske sikker på at disse vil fungere om vinteren helt uten hansker, eller på de aller kaldeste dagene med noen tynne sykkel/skihansker.

Disse deilige muffene koster kroner 699,- hos elsykkel.no og det tror jeg er en ganske god deal. Bor du i Oslo har de dem på lager i den bittelille butikken sin nede i Osterhaus’ gate 10.

2 kommentarer om “Varme sykkelmuffer til vintersykling”

  1. På morgenen idag var det 0 grader ute så jeg tok på muffene.

    Det gikk helt greit uten hansker, men halvveis tok jeg på mine GripGrab Primavera hansker i merinoull. Det var helt perfekt! Anbefaler dermed den komboen lett, muffer og noen tynne ullhansker.

    Svar

Legg igjen en kommentar