Glorious Mouse Bungee

En hva for noe sa du? Her er en artig liten sak du ikke visste at du trengte, spesielt om du er en PC-gamer, men seriøst; denne trenger du!

…ihvertfall hvis du bruker en kablet mus.

Mange gamere foretrekker kablet mus av flere grunner. En kablet mus gir umiddelbar respons, uansett. En kablet mus er lettere, den feiler ikke med å koble seg til og den går aldri tom for strøm.

En kablet mus kan også være utrolig irriterende når kabelen er i veien eller lugger i ett eller annet bak pulten for eksempel. Det er her musestrikken, eller en «mouse bungee» kommer inn.

Dette er i praksis en tung sak som du fester ledningen til. Den har gjerne en fjæringsmekanisme og løfter kabelen opp fra bordet. Resultatet er at du får samme frihetsfølelsen fra en kablet mus som du gjør fra den trådløse musa, bare uten alle de tekniske utfordringene.

Forskjellige typer bungee’s

Du trodde kanskje dette var en ganske enkel dings, men det finnes en myriade av forskjellige bungee’s og i en ganske stor range av priser. Du får bungee’s fra under hundrelappen til godt over fem hundre kroner.

Jeg tenker at her er det to ting om er viktig:

  • At den ser kul ut på din pult (altså at du liker utseendet)
  • At den er tung og stødig

Personlig valgte jeg derfor Glorious sin Mouse Bungee, den hvite modellen. Rett og slett fordi den skulle matche Glorious Model D- musen som jeg har og er veldig glad i. Kostnad for den var rundt 200 kroner og det mener jeg den lett er verdt 😎

Legg igjen en kommentar