Hot Wheels – Unleashed

Dette spillet har jeg hatt lyst på en god stund og endelig kom det på salg hos Steam. Jeg samlet på små lekebiler når jeg var liten så dette er ganske moro!

Dog hadde jeg ikke mange Hot Wheels, det merket var vel størst i USA tror jeg. Mine favorittbiler kom stort sett fra den franske leketøyprodusenten Majorette.

For en gammel gamer som meg er dette spillet den perfekte blanding av de gamle klassikerne ReVolt og Stunt Car Racer.

Ideen er at du reiser rundt i nabolaget ditt og deltar på lekebil-løp med gode gammeldagse røde Hot Wheels plastbaner satt opp i alt fra kjellerstuer til halvsprekkende høyblokker der banen går ut soveromsvinduet og inn stuevinduet. Grafikken er virkelig imponerende og utvalget av biler er enormt, spesielt om du kjøper noen av de utvidede utgavene av spillet.

Kart over byen og de forskjellige løpene.
Kart over byen og løp du kan delta på

I tillegg til å avansere til nye baner i nabolaget kan du designe og bygge egne baner, samt style bilene du eier. Når du vinner eller kjøper biler kan du velge å beholde dem, selge dem, eller demontere dem for deler som igjen kan brukes til å oppgradere de andre bilene du har.

Det finnes også flere muligheter for multiplayer spill.

Sofa Co-Op

Eller Couch Co-Op, er noe altfor få spill har idag. Jeg er ikke så glad i MMO, men en god runde sammen med en venn eller familiemedlem foran samme skjerm, det er gøy. Derfor er det gledelig at Couch Co-Op (split-screen) fungerer helt perfekt i dette spillet. spesielt når man har en ultrawide skjerm som jeg har:

Split screen med to spillere
Spille to spillere mot hverandre på samme skjerm

Konklusjon

Det blir ikke noe dyp analyse av dette spillet. Spillet er morsomt med masse nostalgi for en som elsket små lekebiler og bilbaner som liten gutt. Det er ikke vanskelig å gi dette spillet en klar anbefaling, spesielt når det er på tilbud.

Hot Wheels - Førsteplass
Som regel er kun første plass godt nok

Eneste negative jeg egentlig har å si om spillet er at for å komme videre må man alltid vinne løpene. Samtidig er det ganske voldsom forskjell mellom «Easy» og «Medium» vanskelighetsgrad. Jeg skulle gjerne sett at man kunne kommet seg videre og åpnet nye baner så lenge man får en pallplass. Da hadde det blitt litt mer realistisk i den grad dette spillet har noe som helst med realisme å gjøre, og jeg hadde ihvertfall kjørt på større vanskelighetsgrad.

Legg igjen en kommentar