Oppgradert med Wicked Cushions

Jeg kjøpte meg nylig nye trådløse hodetelefoner. De har fantastisk batteritid og topp lydkvalitet, men var ikke så behagelige å ha på lenge av gangen.

Det har jeg fikset nå!

Jeg hadde begynt å gå lei av å ha kablede hodetelefoner for en god stund siden og lenge siklet på HyperX Cloud Alpha Wireless med sine sinnsyke 300 timer standby.

Fra før har jeg mer eller mindre stjålet min kone sine HyperX Cloud Alpha med kabel og elsket hvordan de satt på hodet. Disse har nemlig puter som er lette å ta av og medfølgende ekstra myke puter med stofftrekk istedet for de svette i skai skinn.

Så da Komplett hadde salg på demo-brukte HyperX Cloud Alpha Wireless hoppet jeg lett på. Skuffelsen var stor (ok, litt overdrevet) da jeg oppdaget at det på den trådløse varianten IKKE fulgte med ektra puter, og i tillegg så ble de litt ubehagelige etter et par timers bruk.

Så husket jeg at The Techne i flere av sine videoer hadde nevnt å ha byttet ut de originale putene med Wicked Cushions, så jeg bestilte like så godt et par.

Wicked Cushions har puter til veldig mange av de mest vanlige gaming-hodetelefonene, og en god del andre hodetelefoner, og de har gjerne en et titalls forskjellige modeller og to forskjellige kvalitetsnivåer på selve puta.

Jeg valgte da den dyreste kvaliteten med stoff og svart kamoflasjemønster. Jeg hadde lest at de skulle være skikkelig vanskelige å få på HyperX, men etter å ha sett instruksjonsvideoen syntes jeg egentlig at det gikk ganske lett.

Som han nevner i videoen over; de er litt tykkere enn de originale putene når hodetelefonene ligger på bordet, men siden de er så myke, så ser de ikke nevneverdig større ut når du har hodetelefonene på hodet.

Konklusjon

Jeg kjøpte altså den modellen som heter WC FreeZe – Hybrid Cooling Gel Infused Gaming Earpads. Disse er helt fantastisk deilige på og kan brukes i timesvis uten at det er slitsomt. De koster en god del med frakt fra USA, men hvis du har et sett hodetelefoner som du egentlig liker veldig godt, men som er litt ubehagelige i lengden, så er de verdt hver krone.

Det eneste jeg egentlig angrer på, er at jeg kjøpte dem i svart kamuflasjemønster, i IRL ser det egentlig nesten mer ut som om det er skai skinn som flasser enn kamuflasjemønster. Jeg skulle nok kjøpt de helt svarte, eller vært litt vågal og kjøpt de med rød kamuflasje.

HyperX Alpha Wireless og Wiched Cushions ferdig montert
Ferdig montert

Dette er rett og slett øreputene HyperX Cloud Alpha Wireless fortjener å være utstyrt med! Jeg er som sagt ikke helt fornøyd med mønsteret jeg valgte, så det kan hende jeg ryker på et par puter til… 😉

En kommentar om “Oppgradert med Wicked Cushions”

Legg igjen en kommentar