2022 – Hvilke spill spilte jeg mest?

Basert på antall timer spilt, så er dette spillene jeg (antagelig likte best) i 2022. Listen er kronologisk, så fra mest til minst.

De fleste spillene jeg spilte kjøpte jeg fra Steam. De gir ut litt artig infographics på slutten av året over spillingen din.

Jeg hadde tydeligvis best tid til å spille på vårparten i 2022, i sommerferien og i november da Veronica brukte kveldene til å studere, slik at det ble lite med TV-serie titting.

Spilletid på Steami 2022

Spillet jeg har spilt desidert mest i 2022 (nesten dobbelt så mye som spillet på andre plass), var Days Gone.

Days Gone nøkkeltall fra Steam for 2022

Topp 3

Selv om jeg har spilt Days Gone og Cyberpunk 2077 vesentlig mer enn The Ascent, så må jeg trekke frem The Ascent som spillet jeg har mest sans for av disse tre spillene og er spillet jeg vil anbefale om jeg skal anbefale kun et av disse tre spillene.

Hvilket likte jeg aller best?

Spillet jeg likte aller best i 2022 er ingen av disse tre spillene, men en litt outsider. Et spill som mange putter i «indie» sjangeren, altså et spill laget av et lite spillselskap.

Det er forsåvidt også The Ascent når jeg tenker over det, et indie-spill, men det spillet jeg likte aller best i 2022 skulle ifølge spillomtalene bare ta ca. 5 til 8 timer å fullføre. Jeg brukte 12 timer, og spillet er selvfølgelig kattespillet. Ja, du gjettet det; Stray.

En liten sekvens fra spillet Stray

Stray vant dessuten to priser under The Game Awards 2022. De vant kategoriene «Best Debut Indie Game», «Best Indie Game». De var også blant de nominerte i hele fire kategorier til.

Stray var for øvrig også det eneste spillet jeg spilte helt igjennom i 2022. Jeg er veldig glad i dataspill, men veldig dårlig på å fullføre dem.

Hederlig omtale

Jeg må avslutte med en hederlig omtale. Da det legendariske spillet The Witcher 3 kom ut i 2015 hadde jeg ingen PC eller konsoll å spille på. Ifjor kjøpte jeg det på tilbud hos Good Old Games til 80 kroner. Jeg var på den tiden opptatt med andre spill, så jeg kjøpte det egentlig bare for å ha det i samlingen.

Spol frem litt over ett år og den 14. desember kom Next Gen Update ut og spillet har fått en ny vår. At en spillutvikler etter 7 år kommer ut med en så omfattende oppgradering, helt gratis for eksisterende kunder, ja det fortjener en hederlig omtale!

Det ble noen timer med Geralt fra Rivia i desember, og det blir det nok utover nyåret også 😉

Twitch

Følg meg gjerne på Twitch der jeg prøver å strømme litt spilling fra tid til annen.

Legg igjen en kommentar